THE CONSOLE CLUB - Το απόλυτο E - Shop για Video Games!

Διεύθυνση:
Λ. Ηρακλείου 378, Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 14122

EMail:
info@theconsoleclub.gr

Τηλ:
VIDEO GAMES: 210 2810019
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ: 210 2825703

THE CONSOLE CLUB
  2102810019 - 2102825703
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 
 

Releases Calendar

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:
Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή
Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει
Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)
Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

PS4 USED

RETRO

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Εκτύπωση

Dragon Star Varnir PS4 NEW

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14/06/2019

Τιμή πώλησης: 49,90 €
Διαθεσιμότητα

Άμεσα Διαθέσιμο

Περιγραφή

Dragon Star Varnir

Ημ. Κυκλοφορίας: 14/06/2019

Σε ένα κόσμο όπου τα κόκαλα ενός αρχαίου θηρίου επισκιάζουν τον τόπο... Ο Zephy, ένας νεαρός πολεμιστής, είναι μέλος μιας αξιοσέβαστης ομάδας που έχει αναλάβει να κυνηγά και να σκοτώνει μάγισσες – ανθρώπους που είναι καταραμένοι να γενούν δράκους. Όταν φτάνει στο χείλος του θανάτου σε μια τέτοια αποστολή, δύο μυστηριώδεις μάγισσες τον σώζουν δίνοντας του να πιεί το αίμα ενός δράκου.

Έχοντας αποκτήσει νέες μαγικές ικανότητες χάρη στις προσπάθειες τους, σύντομα ανακαλύπτει πως η μοίρα του είναι αλληλένδετη με εκείνη των μαγισσών και επιφυλακτικά ενώνει τις δυνάμεις του μαζί τους για να πολεμήσει ενάντια στην Αυτοκρατορία που κάποτε υπηρετούσε, ενάντια σε μοχθηρούς κυνηγούς δράκων και μια μάγισσα ισχυρότερη από οποιαδήποτε άλλη στην ύπαρξη. Μπορούν να αντιμετωπίσουν όλους αυτούς και να σωθούν, ή μήπως οι νέοι του σύμμαχοι θα υποκύψουν στην κατάρα του δράκου;

Χαρακτηριστικά

Μάχες στον αέρα – Πολεμήστε αντιπάλους στον αέρα με τη βοήθεια ενός μοναδικού, κάθετου προσανατολισμού συστήματος μάχης. Τοποθετήστε στρατηγικά την ομάδα σας σε διαφορετικά επίπεδα για να επιτεθείτε και να ακυρώσετε τις ικανότητες του εχθρού, επίπεδο το επίπεδο!

Ας περάσει ο δράκος – Εκτελέστε αρκετές επιθέσεις για να εξαπολύσετε τον δράκο που κρύβετε μέσα σας, μεταμορφώνοντας κάθε χαρακτήρα για να ξεκλειδώσετε συντριπτικές δεξιότητες και πρωτόγνωρη δύναμη στη διάρκεια της μάχης!

Μεταμορφωθείτε σε δράκο – Κουράστε έναν εχθρικό δράκο για να καταβροχθίσετε το στοιχείο του! Όταν το στοιχείο περάσει στον χαρακτήρα, αυτός μπορεί να απορροφήσει όλες τις διακλαδώσεις εξέλιξης του δράκου. Ποιο είναι όμως το κόστος…;

Τρέλα ή πλούτη; – Τρεις μάγισσες εξαρτώνται από εσάς για να τραφούν με το αίμα δράκου. Αν λιμοκτονήσουν τρελαίνονται. Αν πιούν υπερβολική ποσότητα μεταμορφώνονται σε δράκο! Θα τις κρατήσετε ζωντανές ή θα τις θυσιάσετε για να αποκτήσετε σπάνια αντικείμενα και ικανότητες; Οι επιλογές σας θα αλλάξουν το τέλος του παιχνιδιού!

Επιλογές φωνητικών – Ιαπωνικά, Αγγλικά

Αγγλικοί υπότιτλοι

Trailer:

 

Video Games
Πλατφόρμα
PS4
Είδος
Role playing (RPG)
Multiplayer
Όχι (singleplayer)
Kαταλληλότητα (Pegi +)
12+

Σχετικά Προϊόντα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ