THE CONSOLE CLUB - Το απόλυτο E - Shop για Video Games!

Διεύθυνση:
Λ. Ηρακλείου 378, Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 14122

EMail:
info@theconsoleclub.gr

Τηλ:
VIDEO GAMES: 210 2810019
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ: 210 2825703

THE CONSOLE CLUB
  2102810019 - 2102825703
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 
 

Releases Calendar

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:
Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή
Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει
Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)
Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

PS4 USED

RETRO

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Εκτύπωση

The Walking Dead The Final Season PC NEW

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2018

Τιμή πώλησης: 19,90 €
Διαθεσιμότητα

Προπαραγγελία

Η υπηρεσία Εγγύηση Τιμής φροντίζει στο ότι από την στιγμή που θα προπαραγγείλετε το προϊόν της αρέσκεια σας μέχρι την στιγμή της ημερομηνίας κυκλοφορίας του να σας παρέχει νέα χαμηλότερη τιμή (πολλές φορές και την χαμηλότερη τιμή της αγοράς).

Περιγραφή

The Walking Dead The Final Season

Αναμενόμενη Ημ. Κυκλοφορίας: 2018

Η Clementine, μια ικανή και άγρια πλέον επιζούσα έφτασε στο τελευταίο κεφάλαιο του ταξιδιού της. Έπειτα από χρόνια στο δρόμο, αντιμέτωπη τόσο με τους νεκρούς όσο και με τους ζωντανούς, ένα απομονωμένο σχολείο ίσως γίνει επιτέλους το νέο της σπίτι. Αλλά η προστασία του θα σημαίνει θυσίες. Η Clem πρέπει να χτίσει μια νέα ζωή, να γίνει ηγέτιδα ενώ ταυτόχρονα να προσέχει τον ορφανό AJ, ότι κοντινότερο έχει σε οικογένεια δηλαδή. Σε αυτό το συναισθηματικά φορτισμένο final season, θα καθορίσετε τις σχέσεις σας, θα πολεμήσετε τα ζόμπι και θα αποφασίσετε πως θα τελειώσει η ιστορία της Clem. 

Νιώστε να σφίγγει το στομάχι σας καθώς αυτό το έντονο συναισθηματικά ταξίδι της Clementine’s φτάνει στο τέλος του. Προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή, θα πρέπει να κατανοήσετε καινούριου τύπου επιλογές, και να ζήσετε με τις συνέπιες τους. Με τον AJ να μαθαίνει και να ωριμάζει ακλουθώντας τα παραδείγματα σας.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Περισσότερος έλεγχος, περισσότερη ένταση, καινούρια κάμερα (over-the-shoulder), μεγαλύτερη ελευθερία εξερεύνησης και unscripted σκηνές μάχης που “αιχμαλωτίζουν” τον φόβο των ζωντανών σε έναν κόσμο που έχει κατακλυστεί από ζόμπι. Αυτά συνθέτουν το πιο ελκυστικό “The Walking Dead” που έχει βγει ως τώρα.
  • Με νέα Visual το ολοκαίνουριο Graphic Black art μεταφέρει το σκούρο μελάνι του βραβευμένου comic και δίνει μια πολύ διαφορετική πνοή στον κόσμο του “The Walking Dead”.
  • Ξεκινώντας σαν ένα πιτσιρίκι με σπινθηροβόλο βλέμμα και ένα τεράστιο κασκέτο , η Clementine έχει γίνει μια ικανότατη και άγρια επιζούσα. Παλεύοντας να προστατεύσει τους δικούς της ανθρώπους θα πρέπει να αποφασίσει τι είδους ζωή θέλει να χτίσει και πόσο μακριά θα φτάσει για την επιβίωση. Το φινάλε μιας σειράς που αναδιαμόρφωσε το διαδραστικό gameplay, όπου οι αποφάσεις σας, μετράνε.
  • Ο AJ είναι ένα παιδί της αποκαλύψεως, που ακολούθησε την Clementine ώστε να καταφέρει και να επιβιώσει σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο. Μέσα από τις πράξεις σας, θα διαμορφώσετε τι είδος ανθρώπου θα γίνει ο AJ. Θα προσπαθήσετε να του διδάξετε την ανθρωπιά και την συμπόνια σε έναν κόσμο που έχει γεμίζει με ζόμπι, ή θα του διδάξετε πώς να κάνει ότι χρειαστεί για να επιβιώσει?

Preview Photos:

walkingdeadfinalseason1 walkingdeadfinalseason2

walkingdeadfinalseason3 walkingdeadfinalseason4

 

Trailer:

Σχετικά Προϊόντα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ