ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

- 5%
DdJcWcxk.png
Autonauts Nintendo Switch NEW

Autonauts Nintendo Switch NEW

Κωδικός: 9781582416063

Εκτύπωση
27,90€
26,51€
Μη Διαθέσιμο
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11/11/2022

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".

Ταξιδέψτε στο σύμπαν δημιουργώντας οικισμούς σε ακατοίκητους πλανήτες με μοναδικό στόχο να θέσετε σε κίνηση κόσμους μέσω της δύναμης της αυτοματοποίησης. Μόλις βγείτε από το διαστημόπλοιό σας, πρέπει να μαζέψετε ξύλα και πέτρες και να ξεκινήσετε τις προσπάθειες κατασκευής οικισμών. Δημιουργήστε στοιχειώδη αντικείμενα χειροτεχνίας από σχέδια και δημιουργήστε σιγά σιγά έναν αριθμό ρομπότ-εργατών που θα σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σας. Διδάξτε και διαμορφώστε την τεχνητή νοημοσύνη τους με μια οπτική γλώσσα προγραμματισμού, και στη συνέχεια δώστε τους εντολή να ξεκινήσουν τη δημιουργία του οικισμού σας. Θαυμάστε καθώς ένας πλανήτης που έχετε διαμορφώσει θα γίνει το σπίτι ενός πολιτισμού από workerbots, που ευχαρίστως θα εκτελούν τις διαταγές σας!

Επεκταθείτε περαιτέρω με τη δημιουργία Folk, όντων που χρειάζονται τη βοήθειά σας για να επιβιώσουν. Προωθήστε τα workerbots σας περαιτέρω, εισάγοντας την αλιεία, το μαγείρεμα, τη στέγαση και τη ραπτική και βοηθήστε τους Folk να φτάσουν σε μια κατάσταση υπέρβασης.

Το Autonauts συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της γεωργίας, της προσομοίωσης, της χειροτεχνίας, της κατασκευής, της γραμμής παραγωγής και της διαχείρισης πόρων για να δημιουργήσει μια ολοκαίνουργια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Δημιουργήστε τον αυτοματοποιημένο κόσμο των ονείρων σας! Το μέλλον είναι τώρα!

Δημιουργήστε τον αυτοματοποιημένο κόσμο των ονείρων σας!

Turbo-X

Βασικά χαρακτηριστικά:

-Παιχνιδιάρικος προγραμματισμός: Διδάξτε στα workerbots σας τα απαραίτητα βήματα για την ολοκλήρωση εργασιών, ζητώντας τους να επαναλάβουν ενέργειες χρησιμοποιώντας μια οπτική γλώσσα προγραμματισμού. Σχεδιάστηκε για να είναι εύκολη στην εκμάθηση, αλλά με την προσθήκη πολυπλοκότητας υπάρχουν πολλές δυνατότητες.

 -Αυτοματοποιημένος αυτοματισμός: Δημιουργήστε έναν στρατό από ρομπότ για να αυτοματοποιήσετε σχεδόν τα πάντα στον οικισμό σας, διδάξτε τους τι να κάνουν και επεκτείνετε τόσο το μυαλό τους όσο και τις δυνατότητες εργασιών τους με πολυάριθμες αναβαθμίσεις και επιλογές.

-Ποικίλα εγχειρήματα: Ο κόσμος των Autonauts είναι τεράστιος με απεριόριστες δυνατότητες αυτοματοποίησης και εξέλιξης του κόσμου τους.

-Γοητευτική δημιουργικότητα: Ο κόσμος του Autonauts ζωντανεύει με ένα low-poly art-style που παντρεύεται με μια συνεπή και φωτεινή παλέτα χρωμάτων που προσθέτει βάθος και κλίμακα, δημιουργώντας έναν χαλαρωτικό και ελκυστικό χώρο παιχνιδιού.

    • Γενικά Χαρακτηριστικά
    • Κατασκευαστής:Curve Games
    • ΤύποςStrategy, Education, Simulation
    • Multiplayer:Όχι (singleplayer)
    • Καταλληλότητα (PEGI):3+

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία