ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

hfXqVuca.png

Bee Simulator PS4 NEW

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2019
37,90€
Προπαραγγελία
Ποσότητα:

The Console Club Εγγύση Τιμής

Η υπηρεσία Εγγύηση Τιμής φροντίζει στο ότι από την στιγμή που θα προπαραγγείλετε το προϊόν της αρέσκεια σας μέχρι την στιγμή της ημερομηνίας κυκλοφορίας του να σας παρέχει νέα χαμηλότερη τιμή (πολλές φορές και την χαμηλότερη τιμή της αγοράς).

  Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα ώστε ο πελάτης να έχει ήδη παραλάβει το προϊόν την ημέρα του επίσημου release.
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
Με μια ματιά 

Το Bee Simulator, σας προκαλεί να ανακαλύψετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μιας μέλισσας. Σε ένα ανοιχτό κόσμο εμπνευσμένο από το Central Park της Νέα Υόρκης, θα παίξετε ως μέλισσα που έχει εγκαταστήσει το σπίτι της μαζί με την υπόλοιπη αποικία σας σε ένα από τα δέντρα του πάρκου. Το δέντρο σας είναι σε κίνδυνο, και θα πρέπει να πετάξετε και να βρείτε ένα νέο σημείο που μπορεί να φιλοξενήσει εσάς και ολόκληρη την κυψέλη.

Παίζοντας μόνος ή με την οικογένεια και τους φίλους σας, το Bee Simulator προσφέρει διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού που απευθύνονται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε πολλές ώρες εκπαιδευτικού χρόνου με το παιδί σας στη οθόνη.

Για να προσθέσει ρεαλισμό στο Bee Simulator, η ομάδα στο Varsav Studio συνεργάστηκε με μελισσοκόμους για να συγκεντρώσει σε βάθος γνώση για την συμπεριφορά των μελισσών και να τις ενσωματώσει στο παιχνίδι.

 

 

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία