ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

- 83%
NHL 16 XONE NEW_product

NHL 16 XONE NEW

58,50€
9,90€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
  Ύστερα από πληροφόρηση από τις μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αν και οι παραγγελίες σας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αποστέλλονται από εμάς αυθημερόν, οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν με μικρές ΠΛΕΟΝ καθυστερήσεις ανάλογα και τη περιοχή.

NHL 16

Βγείτε στον πάγο με το NHL 16 και αγωνιστείτε ως ομάδα με νέα χαρακτηριστικά στις αγαπημένες καταστάσεις παιχνιδιού, καινοτομίες σε κάθε θέση παίκτη και απαράμιλλη ατμόσφαιρα παιχνιδιού.

Χαρακτηριστικά:

• Νέο EA SPORTS Hockey League. Το αγαπημένο σας online team mode επέστρεψε ανανεωμένο και σας επιτρέπει να επιλέξετε ειδικές κατηγορίες παικτών για μια πιο ισορροπημένη ομάδα.

• 6 εναντίων 6 Online Team Play. Παίξτε με έως 12 παίκτες χρησιμοποιώντας παίκτες από τον πραγματικό κόσμο. Αντιμετωπίστε αντιπάλους από όλο τον κόσμο ή προσκαλέστε τους φίλους σας σε ένα ιδιωτικό παιχνίδι πριν περάσετε στο EA SPORTS Hockey League.

• Online Couch Co-op. Ο καλύτερος τρόπος να παίξετε ως ομάδα με τους φίλους σας σε διαδικτυακά παιχνίδια χόκεϊ. Είναι η καλύτερη εξάσκηση πριν δοκιμάσετε τις άλλες καταστάσεις παιχνιδιού.

• Παίξτε ως μάνατζερ. Το να είστε καλός μάνατζερ δεν απαιτεί μόνο να έχετε τους καλύτερους παίκτες, αλλά παίκτες που θα μπορούν να συνεργαστούν σωστά μεταξύ τους. Κάθε παίκτης της ομάδας σας έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Διαπραγματευτείτε συμφωνίες, σχέσεις μεταξύ των παικτών και πολλά άλλα.

• Παίξτε ως επαγγελματίας. Γίνεται ο παίκτης που θέλετε μέσα από το νέο σύστημα προόδου Be a Pro. Η απόδοση σας στον πάγο επηρεάζει άμεσα τα χαρακτηριστικά που θα αποκτήσετε.

• Hockey Ultimate Team Single Player Seasons. Η αγαπημένη κατάσταση παιχνιδιού γίνεται ακόμα καλύτερη. Βελτιωμένος χειρισμός παικτών και η προσθήκη του HUT Single Player Seasons σας δίνει ακόμα έναν τρόπο για να τελειοποιήσετε την τεχνική σας πριν προχωρήσετε στα διαδικτυακά παιχνίδια ή προκαλέσετε τους φίλους σας στο Play a Friend.

• Ρεαλιστική αισθητική γηπέδου. Περιλαμβάνει αληθοφανή εφέ γηπέδου όπως ειδικούς εορτασμούς ομάδας, μασκότ, ύμνους και ειδικά αντικείμενα.

 

Trailer:

 

Preview Photos:


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία